11 november 2008

Nejdå, vi har inte riktigt kommit igång än.

Men jag tänkte jag skulle se om det fungerar att göra sådär, som alla stora bloggare som läsas av massa folk gör. Nämligen be er läsare om hjälp!

Tyckte att vi kan ju inte gå runt här och heta rysslandsbloggen när vi skriver från Moldavien(men det avslöjas officiellt lite senare). Så jag har bekostat mig en .se adress från Loopia.

Moldavienbloggen.se är tänkt att vara denna blogs hem i framtiden. Men frågan är bara, hur gör jag? Hur gör jag så att bloggen till nås på den adressen, fast själva innehållet ligger den kvar i tryggt försvar hos blogspot?

Den som har nåt bra tips kan ju skriva i kommentarerna...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ingen aning om hur man gör... men jag vill säga att det ska bli spännande att följa din resa i Moldavien!! Ser fram emot dina månadsbrev!! :-) Gud välsigne Dig! Kramar från Linnea Kampha

Lina sa...

Hej Erik! Råkade halka in på din blogg. Jag ska också åka till Chisinau (i februari dock), och jobba som volontär på ett härbärge för ungdomar. Skulle vara intressant att höra vad du gör och lite av vad jag kan vänta mig, hur livet ter sig där nere! Sitter här hemma och förbereder saker och försöker föreställa mig hur det kommer att vara, men har egentligen ingen aning... Så om du har tid och lust får du gärna höra av dig och berätta lite vad du/ni gör, skulle vara jättekul! Ha en fin dag! / Lina