28 augusti 2006

Finns Des Monroney i dublett?

Dags för en ny post kanske…

Det är nu måndag eftermiddag och detta torde därför bli femte dagen i Ryssland.

Vad har då hänt sen sist? “Kids Club”:en passerade forbi på lördagseftermiddagen. Att betrakta som en söndagsskola på steroider, eller vad man skall säga. Ca 30 barn I åldrarna ca 5-12 kom och de sjöng sånger, lekte lekar och spelade några sketcher. Barnen verkade trivas så allt var nog bra. Själv hade jag den synnerligt viktiga uppgiften att vara toalettvakt! Nämligen så att “stora ingången” var stängd och istället var det öppet lilla dörren I ena hornet av huset för att toaletter skulle finnas tillgängliga. Min uppgift var då att se till att de små liven gick till toaletten och inte längre in I’i huset till våra rum och liknande. Tyckte själv jag skötte min mycket betungande uppgift med bravur. Någon av ungarna kallade mig “Генерал!”, General! Ser jag som ett gott tecken.

Annars så kom söndagen och det var premiär för Erik på Frälsningsarmén. Trevligt trevligt, men lite förundrad over hur lite folk det var, och ingen musik. Visade sig nämligen att drygt 20 ungdomar var I St. Petersburg för Frälsningsarmén I Rysslands kongress som äger rum där snart. Iallafall trevligt att återse lite av de gamla människorna som trots allt var där, och hälsa på lite afrikфner. Bara lite pinsamt när man inte riktigt vet hur man skall bete sig; känner jag dem sedan tidigare eller inte? Alla ser ju liksom lika dana ut… Och är från Zambia.

Varmare har vädret blivit sen sist, 32 i skuggan igår. Säkert lika varmt idag. Svetten rinner så fort man rör sig känns det som. Inte för att jag rör mig så mycket, men ändå. Hittils mest glidit omkring, tagit det lugnt och kännt den ryska friden. Svetten tycks dock rinna bra ändå-

Värme har också en intressant effekt såtillvida att starkt värme, gassande sol kombinerat med avloppsutsläpp rakt ut på gatan ger upphiv till låt oss kalla det “intressanta dofter”. Jättegott, som Mat-Tina skulle sagt.

Så ligger det till! Var idag iväg till ett enormt köpcentrum för att handa t-shirtar, brist på sådana då de ficka stryka på foten pga av överviktsproblem för bagaget I samband med flyget. Stort och västerländskt kändes är mitt samlade intryck av stället. Stooort.

Nu får det räcka för idag! Den som vill veta mer, tillägga något, eller anmärka på nåt är välkommen att höra av sig: erik.ej”Snabel-A”gmail.com , eller i en kommentar på bloggen.

…jo just det. Word är iställt på engelska och felmarkerar därför I princip alla ord. Vissa ändrar han själv när han tror jag slarvar, därför kan det ibland se lite konstigt ut. Som att i tenderar att bli skrivit som versal mest hela tiden. Men det får ni stå ut med.

Пoка!

4 kommentarer:

Sir Smuggler sa...

Är Smuggler först att kommentera även idag? Har Smuggler inget jobb att sköta? Frågor grågor frågor som kanske aldrig får några svar...

Här i Örebro är det iaf behagliga 17 grader... i skuggan. Vad det är i solen vet jag inte för solen lyser mest med sin frånvaro här.

Nä, om man skulle åka hem och inte jobba istället för att sitta på jobbet och inte jobba... Ja, varför inte!

Медвед sa...

Превед кросавчег!

Anonym sa...

Kom just från jobbet. Kl är 22.00, så det blev 13,5 timmar i dag (oxå). Annars är allt väl!
Hälsningar mor

Anonym sa...

Allitd trevligt med nya inlägg!

På tal om jobb insåg jag att det för tillfället ligger jobb för sisådär 125 arbetsdagar för en snabbt arbetande människa borta på Fallet. Enbart just där jag sitter och jobbar naturlicht. Dessutom har Farfars kalsonger just börjat arbeta och imorgon sker första riktiga arbetsdagen!

Nåväl. Annars händer inte mycket. Ska ta och dra hem Utfrågningen av Lars Ohly från Svt och hoppas att den kan bli lika intressant som Göran Persson ditot var.

Auf widescreen.