3 november 2005

En liten kortpost i brist pa battre att gora.

En del av denna blogs lasare kanner till en viss Herr Enrique. Jag har nu forstatt att jag att det trots allt finns fler av samma sort. Min rumskamret Alexander namligen. Det ar precis sa Enrique skulle varit om han var 35 ar aldre och Ryss. Mannen gar nog inte riktigt att beskriva. Han bara ar.

56 ar. Tidigare yrkesmilitar, tillhorde Spetsnaz. Det ar alltsa typ Nationella Insatsstyrkan" i Sverige fast en par limpor brutalare. Det ar den styrka ryssarna brukar skicka in om det ar gisslantagning och sadant. In med Spetznas och gisslantagarna ar doda i ett nafs. Och formdoligen halva gissland ocksa, men vada.
Bara den bakgrunden.

Och sa har vi honom har nu, har en oefterharmlig ryska dialekt, och haller ibland utlaggningar som det bitvis kan vara valdigt svart att hanga med i (trots klanderfria tolkningar till engelska). Och glider annars omkring i syna ryska tofflor och mjukisbyxor. Bara en san sak.

Rysk - Ryskare - Alexandr. Ungefar sa ar det. Men helt klart en mycket, otjen otjen, intressant man.

Men som sagt, ni som kanner Enrique, kan nog forestalla sig hur denna man ar. Bara mycket aldre, och ryss.

Forovrigt var det en dod mus i musfallan i koket i dag.

En kort post i vantan pa ingenting.

Det far racka for idag. Snart vantar helgen, da vill jag kopa vinterklader. Och hitta en bankomat da mina rubler ar slut. Forovrigt ar det en harlig kansla att langta efter helgen, kan klart rekomendera den, Herr Sikstrom!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena!
Nu väntar Göteborg och ledighet!
Ha det gott!
morNilla o fadern din

Anonym sa...

Du måste ju inhandla en donka i helgen också.