27 november 2005

Sag det i bilder, och inte i ord

EDIT: Av nagon anledningen far jag inte bilderna att fungera sa att de visar sig direkt i bloggen. Darfor jag be er noja er med trakiga bildlankar tills vidare. Kopiera och klistra in i er weblasare sa skall det fungera.

En blogpost idag. Men inte vilken som helst, utan en bloggpost med temat "En bild sager mer an tusen ord".

Och jag har fyra bilder att bjuda pa idag. Det blir 4000 ord! Det ni!

Forsta bilden ut, en bild pa mannen bakom denna blogg, ingen mindre an jag sjalv, efter over en manad i Ryssland:

http://static.apberget.se/images/p/g/a79/a79677a7ffa2a6caf9fb337bacc05b56.jpg

Till vanster ser ni aven min goda van och kamrat Tovarichtj Kondakova, eller helt enkelt Vera, om vi vill vara lite mindre sovjetnostalgiska i var presentation. Fran Severnebalkalskaje, Buratia-regionen, Ryssland (eller toklangt bort i oster, vid Bajkalsjon, helt enkelt).


Lat mig med denna bild (t. vanster) aven presentera aven min gode van, och pa denna blog omskrivna man, Will Copeland fran South Carolina, USA

http://static.apberget.se/images/p/g/f32/f3217e822c9ab99a3992ddf4a5a74e39.jpg

Och som den uppmarkesamme redan sett, bilderna ar tagna inte var som helst, utan har:

http://static.apberget.se/images/p/g/6d1/6d106a0c63c5ca555c507276facec0b9.jpg

Vi talar alltsa McDonalds pa-russkij!

Och som en avslutningen pa denna formliga orgie i bilder och farger, ber jag mina lasare att stifta bekantskap med ingen mindre an Frans, som har den aran att folja med som sallskap hit:

http://static.apberget.se/images/p/g/898/8985c02db3d207947b3c2d4d2f5818ef.jpg

Det vi ser ar alltsa Frans, men vad ar det for logga vi ser i bakgrunden? Hmm... jag uppmanar mina lasare att fundera pa det och skriva en kommentar om ni knacker den noten.

I ovrigt kan sagas att de forsta tva bilderna ar tagna i fredags, dvs. fredagen de 25:e November 2005. De tva andra bada tagna nagon gang under sista halvan av oktober.

Det var allt i bildvag denna gang, men nu nar jag lyckats, och orkat, ta mig for att forminska bilder till lagom storlek kan ni forvanta er mer konternuerliga bildrapporter fran detta land, som idag gatt in i forsta advent utan att nagon vinter synes an.

Nar det kommer till bilder vill jag aven garna uppmuntra nagon "dar hemma" att slanga upp nagon bild pa internet. Garna nagon med hela hogen pa bild, om sadana finnes.

I nasta post lovar jag dessutom en rapport fran i gar nar jag var och sag balletten Notknapparen!

Bsjo!

Sbogam!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Halloy!
Ett kilo i veckan, få se... hur länge ska du vara där...?
Snygg tröja förresten och snygg du me!
Va skönt att Frans är med, liksom nallen, så du inte känner dig ensam med det svenska språket.
morNilla

Sir Smuggler sa...

Är det månne en Goomba på den orange T-shirten man skymtar under tröjan? Det tyder i så fall på mycket god smak... Men om du ska bli sådär mager, vem ska då köpa alla mina förstora Nintendo-kläder? Far kanske?

SamL sa...

hahaha helt underbart att checka bilderna, du har ju tappat vikt grabben. Du kommer ju va lika smal å benig som jag när du kommer tillbaka. Nått som får mig osökt att tänka på hur eländig jag hade sett ut på samma resa :)

Härligt me en rysk donka oxo, å äntligen har man fått se hur folket ser ut där nere.

Frans står framför en logga från en maffia-klan.

Peace dawgh, trevlig advent föressten

Viktor Sikström sa...

Oj oj oj!!

Bilder alltså. Fantastiskt!

Jag måste säga att herrn såg ovanligt glad ut, kan det bero på sällskapet? Dessutom ser han ut att vara något mindre plufsig än tidigare.

Jag skall försöka slänga upp lite bilder från min senaste 200-mila roadtrip från Norrlands inland där vi bland annat stannade i metropoler som Voullerim, Jokkmokk och Sorsele. För övrigt har Systembolaget i Sorsele lunchstängt mellan 13.30 till 14.15 så att ni vet.

Anonym sa...

l?rt en masse