14 oktober 2008

Framtiden är inte vad den var

Kors i taket! Han skriver nåt!

Men det är idag 14e oktober. 10/14 som de säger i Amerikat. Det stora jubliumsdatumet!

För idag, kära vänner och eventuella läsare, är det precis tre(3)(III) år sedan jag satte min fot på Rysk jord och denna blog kunde officiellt öppna!

Bloggen leve, Hurra Hurra Hurra!

Nu tog det förstår till dagen efter, den 15e innan den första posten kom. Och visst hade de provskrivits lite redan innan.

Men det var denna dag för 3 år sedan jag efter mycket om och men steg av planet i Rostov on Don, Rostovskaja oblast, Ryssland.

Tack alla ni som läst, kommenterat, rättat ryskan och ställt frågor. Och alla ni anonyma läsare. Och framförallt du som en dag skrev in "Tennfigurer mars" i Googles sökfält och sedan hamnade här på denna blog. Fann du, kära vän, vad du sökte?

Extra symboliskt blir också att det idag är precis 3 månader sedan den förra posten kom. Det kom att bli den allra sista jag skrev från Rostov, ty bara någon dag senare satte jag mig på ett tåg och påbörjade uttåget ur Ryssland. Denna gång ett betydligt trevligare uttåg än förra året. Måhända kommer det någon post om den resan senare. Men någon mer skrivning från Ryssland blir det inte på länge...

Ty det gamla är förgånget. Se, något nytt skall komma!


...

Håll utkik på denna blog den närmaste tiden.

1 kommentar:

jc63 sa...

jag väntar med spänning
på nästa sändning