14 oktober 2009

Leve bloggen, leve den!

Kära läsare!

Idag är en stor dag. Det är Chisinau City Day. Stadens egen festdag. Det är också dagen innan Carl Bildt kommer till Moldavien för att möta den nya regeringen.

Men trots det kommer inte denna blogpost handla om det. Utan det vill göra er uppmärksamma på något helt annat. Något större. Något av mer intressitans. Något mer historiskt!

För idag, för precis fyra år sedan åkte Eder bloggare till Rostov on Don, Ryssland och denna blogg kunde därmed officiellt öppna!

Förvisso hade några testposter skrivits innan, och vist dröjde det en dag till innan något verkligen skrevs från Rostov. Men 14 Oktober var dagen jag satte min fot på Rysk mark, och därför är det dagen som firas som denna bloggs start!

Sedan dess har det hunnit bli 108 blogposter. Presidenter har välkomnats och presidenter har avsatts. Bloggen har dött och bloggen har återuppstått. Och dessutom hunnit med att byta namn en gång.

På senare tid har mycket hänt. Denna blogg har fått vara med om en trafikanstormningar som gjorde att denna blog på ett par dagar nog fick mer besök än den haft de tidigare åren tillsammans. På kuppen (observera ordvitsen) lyckades den göra eder bloggare till kändis.

Och ytterligare senare fick denna blogg helt oväntat ett halvsyskon dessutom.

Fyra händelserika år. Eder bloggare riktigt ett vördsamt tack till alla läsare som följt med under åren! Tack!

...Men, frågar sig vän av ordning, vad händer nu då? Jo, då ber jag att få citera mig själv från 3-årsjubileumsposten:


Ty det gamla är förgånget. Se, något nytt skall komma!


...

På återläsandes!

Inga kommentarer: